Nuance Dragon 15 heeft een betere versie uitgebracht. Versie 15.3 werkt beter in de browser. Het is nog niet helemaal je van het op sommige sites, maar het is absoluut sneller dan typen en zeer werkbaar. Voor het schrijven van blogs is nog steeds het dicteervenster heel erg handig, omdat dat vooral tekst is.

De verbetering zit hem in het werken op een site zelf. Met de Elementor pagebuilder is het mogelijk om direct in het element te bewerken. Voorheen moest je je tekst in een venster aan de linkerkant van je browser bewerken. Dat kan nu rechtstreeks op de plek in de site waar je de veranderingen wilt aanbrengen.

Er is echter een klein trucje wat je moet toepassen om een en ander te laten werken. Je kunt je teksten in een Elementor tekstveld op de site direct bewerken, je zult echter altijd moeten afsluiten met een commando wat een fysieke toets aanslag fungeert. Dus niet
“Ik voeg een tekst toe. spatie”, maar “ik voeg een tekst toe. Druk spatiebalk”. Op die manier wordt er fysiek op de spatiebalk gedrukt. Dan neemt Elementor de wijzigingen mee.

Toch is dit een grote vooruitgang, eerst kon je namelijk nooit zeker weten of Google Chrome Dragon invoervelden herkende.