Gestart met de bouw van Switchnaarlinux.nl

Gestart met de bouw van Switchnaarlinux.nl

Ik ben begonnen met de bouw van een Nederlandstalige website over Linux genaamd switchnaarlinux.nl. De website is gericht op mensen die interesse hebben in Linux en biedt praktische informatie over het kiezen van een Linux distributie, het uitproberen van een Linux distributie en het installeren van Linux. Daarnaast beschrijf ik verschillende profielen van Linux gebruikers aan de hand waarvan Linux distributie nog gemakkelijker kan worden gekozen.

Mindmap

Linux is een breed onderwerp en om er zeker van te zijn dat ik niets ga vergeten heb ik maar vast een mindmap gemaakt die zo ongeveer de structuur van de website gaat weergeven.

mindmap switchnaarlinux.nl

Ik heb nog geen specifieke datum waarop de site online zal zijn, maar dit lijkt me een mooi nazomer project.